Contractul a fost semnat pe o perioadă de 15 ani, timp în care societatea Foliteck poate utiliza spaţiul respectiv, însă nu mai deţine proprietatea imobilului. Dreptul de proprietate asupra imobilului finanţat de BRD Sogelese se va transfera la finalul perioadei de leasing către Foliteck, după achitarea tuturor obligaţiilor rezultate din contractul de leasing, inclusiv a taxelor de transfer de proprietate şi semnarea unui contract de vânzare-cumpărare încheiat în formă autentică, se arată în decizia adunării acţionarilor Forum Center.

Preţul de vânzare al imobilului a fost stabilit în urma unei evaluări realizate de Colliers International.
Criza a lovit puternic în afacerile lui Octavian Radu. În prima parte a anului trecut retailerul de carte Diverta, cu datorii de 10 milioane de euro şi afaceri de 30 mil. euro în 2009, dar şi compania de curierat TCE Logistica, cu datorii de 8,5 milioane de euro, parte a grupului RTC Holding, au intrat în insolvenţă şi se află în proces de reorganizare. Tot anul trecut, Rafar Distribution Group, divizia de fashion a RTC, a renunţat la nouă branduri din portofoliu, după ce compania a suferit o scădere a afacerilor cu 25%.
Afacerile grupului RTC Holding  includ companii ce activează pe piaţa de curierat, papetărie, carte, fashion şi producţie.