Titlul copertei este “King Leo”, iar Messi este prezent pe coperta Time doar în ediţia internaţională ce va apărea pe 6 februarie, inclusiv în Europa, pentru ediţia americană fiind un alt eveniment, întrucât soccerul nu este destul de popular în SUA.

În cadrul interviului, atacantul mărturiseşte că, dacă ar putea exista o explicaţie esenţială a succesului său prezent, încununat cu recenta decernare pentru a treia oară a Balonului de Aur, aceasta ar fi că nu este preocupat obsesiv de trecut. "De fiecare dată la începutul unui an, am un obiectiv, de a da tot ce pot, fără să fac vreo comparaţie cu ce am obţinut în alte sezoane", explică Messi.

Reputat pentru timiditatea lui, Messi nu a făcut dezvăluiri deosebite: "Realmente nu pot explica (pasiunea pentru fotbal). An de an, aceasta creşte, am avut norocul ca tot timpul său am colegi din ce în ce în ce mai bun, ceea ce m-a ajutat în jocul meu. Cu (Pep) Guardiola am învăţat să joc tactic, lucru de care aveam mare nevoie, care a însemnat mult pentru jocul meu", a spus el.
SURSA: Agerpres