Într-un interviu acordat recent revistei Capital, Daiana Voicu, managing partner în cadrul companiei, a menţionat că nivelul chiriei în clădirea Willbrook Platinum Business and Convention Center din Băneasa este de circa 14-16 euro/mp/lună. În aceste condiţii, Pfizer urmează să plătească anual pentru chirie circa 400.000 euro.
Pe lângă Pfizer, un alt chiriş va fi grupul Realitatea Media, deţinut de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, care va ocupa circa 3.000 mp. Complexul de birouri din Băneasa are o suprafaţă de 37.000 mp şi urmează a fi livrat chiriaşilor la începutul lunii viitoare. Investiţia în cele două clădiri de cinci etaje a fost de circa 100 mil. euro.
„Suntem onoraţi că Pfizer, cea mai mare companie farmaceutică din lume, a ales centrul Willbrook Platinum pentru sediul lor central. Suntem convinşi că, în scurt timp, Platinum va deveni cel mai important centru de business din România”, a declarat Daiana Voicu.
Willbrook este cunoscută, în principal, pentru controversata clădire de birouri Cathedral Plaza din centrul Bucureştiului, proiect dezvoltat prin intermediul firmei Millennium Building Development, firmă din portofoliul israelianului Eyal Ofer. În România, familia Ofer a investit până în prezent 500 mil. euro într-un portofoliu de 10.000 ha de teren localizate în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Timişoara şi în clădirile de birouri Cathedral Plaza, Platinum Business Center, ansamblul rezidenţial de lux Oxford Gadens şi hotelul Teleferic din Poiana Braşov. Recent, omul de afaceri a încheiat un contract în valoare de 400 mil. euro cu Şantierul Naval Mangalia, care trebuie să îi livreze patru cargouri pentru transport comercial.