Momiceanu are o experienţă de peste 17 ani în piaţa imobiliară, perioadă în care a creat şi condus Jones Lang LaSalle România (1995) şi franciza CB Richard Ellis (2001). Între 2001 şi 2008, Ioana Momiceanu a fost director general al CBRE şi ulterior a ocupat funcţia de CEO al BNP Paribas Real Estate România.

„Ioana este responsabilă cu asset managementul activelor din portofoliul românesc, inclusiv property management, închirierea, raportarea, şi implementarea sistemelor de cost control. În plus, ea va revizui şi analiza aspectele comerciale ale oportunităţilor de investiţie şi dezvoltare ce vor fi luate în considerare”, a declarat David Hayward, directorul general al DPGS Bucureşti

Cu active însumând o valoare brută de aproximativ 1,3 miliarde de euro, portofoliul DPGP a fost format din patru portofolii distincte. Acestea au fost portfoliul Astra, împreună cu Fabian Romania, Deutsche Land şi Rutley European Property.

Aproximativ 60% din portofoliul de proprietăţi se află în Germania, 30% în România şi 10% în alte patru ţări europene. Portofoliul DPGP este format din 124 de proprietăţi de mai multe tipuri, cu pondere principală pe clădiri de birouri şi spaţii comerciale. Cele mai importante proprietăţi din România sunt The Lakeview, Romana Offices, Cubic Center, Banu Antonache Offices, Cascade Offices şi Baneasa Business Center.

Potrivit Top 300 Capital, Dinu Patriciu (59 de ani) este al doilea cel mai bogat român, după Ion Ţiriac, cu o avere estimată la 1,4 – 1,45 mld. euro. Acesta desfăşoară activităţi în domenii precum imobiliare, mass media şi financiar.