Dimensione Danza a aparut in 1983 din imbinarea talentului balerinei Nadia Necchi si al sotului acesteia, Enrico Baroni, specialist in moda.

Cei doi au propus un concept unic pe piata, caracterizat prin confort, feminitate marcanta si o deosebita atentie la detalii. Designul hainelor este inspirat din lumea dansului si din atmosfera street style-ului newyorkez, oferind piese vestimentare urbane si confortabile.

Produse de SINV, acelasi producator al liniilor See by CHLOE, MCQ Alexander McQueen si Love Moschino, cele 4 colectii adresate femeilor: City, One mile From Home, Active si Weekend sunt inspirate din diverse momente ale vietii cotidiene, oferind un stil functional fara a renunta insa la feminitate si la libertatea de fi tu insati in orice situatie.

Sub sloganul „With determination, beat and passion live every day to the full and discover your dimension!”, tinutele Dimensione Danza din colectia toamna-iarna 2011 reprezinta culoare, confort, eleganta, detalii sofisticate – toate oferind libertatea unui joc stilistic si cromatic pentru realizarea unui look modern bine definit.

•    City asemeni tie, moderna, versatila, niciodata banala, te face sa te simti in largul tau.

•    One Mile From Home usor de purtat, tinute relaxate in armonie cu propriul stil vestimentar.

•    Active este o atitudine si un fel de a fi, reprezentand libertatea si energia ta nelimitata fara a-ti neglija insa latura feminina.

•    Weekend iti da ocazia sa te simti in largul tau in timpul liber pentru ca momentele de respiro sa fie placute si relaxante, presarate cu un strop de eleganta ce nu se demodeaza niciodata.

Dimensione Danza vine si in ajutorul fetitelor si tinerelor adolescente cu varsta cuprinsa intre 1 si 16 ani care isi doresc o definire a propriului stil pe parcursul intregii saptamani. City of Fun te poarta intr-o lume distractiva in care tinutele lejere si colorate te definesc si iti exprima personalitatea. Colectia It’s Baby Time pentru fetitele care descopera universul culorilor si al texturilor, combina in cel mai traznit mod hainute si accesorii, starnind amuzamentul parintilor.

Dimensione Danza lanseaza primul magazin in Romania, cu acelasi concept unic: noile culori si noul mobilier respectiv stilul proaspat si indraznet, exprima evolutia brandului catre conceptul „dimensiunea ta”, acea lume intima si personala a fiecarei femei, a stilulului de viata, a activitatilor zilnice, intereselor si pasiunilor ei.