Muncesti de dimineata pana seara…si constanti ca cel mai mult timp de peste zi l-ai petrecut in fata calculatorului. Apoi ajugi acasa si deschizi televizorul sa afli ultimile stiri. Este normal sa fii informat, sa vezi si sa stii tot ce se petrece. Dar ochii? De ochii tai ai uitat? Trebuie portejati de toti factorii externi care ii obosesc sau ii agreseaza.

Pentru a proteja ochii şi a îmbunătăţi considerabil văzul la persoanele cu probleme şi nu numai, compania PlantExtrakt a creat Optifort.

Optifort conţine extract de: flori de Tagetes erecta (crăiţă) , din fructe de Vaccinium uliginosum (Afin nordic), din seminţe de Vitis vinifera (strugure). Mai conţine Beta caroten, Vitamina E şi excipienţi (nu conţine lactoză şi gluten).

Optifort este un produs standardizat în substanţe active: luteină, zeaxantină, antociani, proantocianidine, vitamina A şi vitamina E. Toate substanţele active provin din surse naturale!

Produsul are roluri multiple: menţine şi îmbunătăţeşte acuitatea vizuală, protejează circulaţia capilară  şi venoasă de la nivelul ochilor şi reduce stresul oxidativ la nivel ocular.

La adulţi şi copii peste 12 ani se administrează 1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apă.  Se recomandă administrarea în cure de durată (3-6 luni)şi repetate la nevoie.

Preţul recomandat pentru un pachet de 30 comprimate este de 30 ron.
Optifort se gaseste in farmacii si magazine naturiste. Pentru a afla cel mai apropiat loc unde poti gasi Optifort, suna la numarul de telefon 0264260688, secretariat PlantExtrakt.

De mai bine de 18 ani, în Laboratoarele PlantExtrakt se dezvoltă produse 100% naturale, gândite pentru menţinerea sau recuperarea stării de sănătate.
Potrivit filosofiei companiei PlantExtrakt, natura împreună cu organismul uman pot face faţă majorităţii afecţiunilor celor mai comune.

Produsele naturale PlantExtrakt, administrate pe termen mediu şi lung, aduc în organism principiile active în două moduri: mobilizează (stimulează) capacitatea naturală de apărare a organismului împotriva  diverselor afecţiuni şi acţionează sinergic cu resursele de apărare ale organismului pentru vindecarea  anumitor afecţiuni.

Produsele naturale PlantExtrakt au rolul de a întârzia apariţia unor afecţiuni sau de a împiedica apariţia acestora.