"Privitor la evenimentul nefericit din Muntenegru, Omniasig Vienna Insurance Group informează că autocarul cu numărul de înmatriculare B 123 MMJ, aflat în utilizarea firmei Gregory Tour Serv SRL, este asigurat de către Omniasig VIG pentru răspunderea civilă auto (RCA) şi pentru asigurarea facultativă a mijloacelor de transport terestru (CASCO). Poliţa CASCO dispune de o componentă care acoperă inclusiv riscul de accidente persoane şi deteriorarea bagajelor. Ambele poliţe de asigurare sunt valabile la momentul producerii evenimentului", precizează asiguratorul, într-un comunicat.

Omniasig VIG a dedicat o linie de telefon specială la care persoanele implicate în accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informaţii despre modalitatea de intrare în posesia despăgubirilor. ‘La numerele de telefon 021 601.1572 sau 021 601.1574 angajaţii OMNIASIG VIG oferă consiliere tuturor celor afectaţi de acest nefericit eveniment, pentru a facilita accesul asiguraţilor la drepturile ce revin din poliţa de asigurare’, arată Mihai Tecău, presedinte al Directoratului Omniasig VIG.

Omniasig VIG este una dintre cele mai mari companii din piaţa de asigurări, cu un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse. Societatea a subscris, în 2012, prime de asigurare în valoare de peste un miliard de lei.

Un autocar cu 47 de turişti români s-a prăbuşit, duminică seară, într-o prăpastie dintr-o zonă muntoasă din Muntenegru, accidentul soldându-se cu moartea a 18 persoane şi rănirea a altor 29.
Sursa: Agerpres