Numire importantă la conducerea ANAF! Cine este noul director general adjunct la Antifraudă

Mirela Călugăreanu, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a semnat un ordin a începutul lunii aprilie prin care îl numește pe Raul Cristian Petrescu în funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă.

Raul Cristian Petrescu are o experiență de peste 10 ani în administrația fiscală, fiind specializat pe domeniul antifraudă. El a mai coordonat Direcția Generală Antifraudă Fiscală și s-a format profesionat în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice, în cadrul Direcției Regionale Antifraudă 2 Constanța și în cadrul Direcției Antifraudă București. Acesta a reușit să îmbine practica cotidiană cu teoria legii și și-a pus abilitățile profesionale, loialitatea și integritatea în slujba statului și a contribuabililor.

Pentru ca oamenii să beneficieze de o colaborare bazată pe încredere și respect, directorul general adjunct Raul Cristian Petrescu, va contribui, alături de echipa Administrației Naționale de Administrare Fiscală, la construirea unui dialog corect și onest. Acest dialog va determina conformarea voluntară la reglementările statului român.

A fost și inspector general adjunct

La începutul anului 2020, Raul Cristian Petrescu a fost numit inspector general adjunct antifraudă în cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală – București. Raul Cristian Petrescu a demonstrat, până acum, că este un profesionist cu o carieră impecabilă și revine în echipa Direcției Regionale Antifraudă Fiscală București-Direcția generală antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. El a fost numit, la acea vreme, de premierul Ludovic Orban în funcția de inspector general adjunct.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea