UEFA anunță că prima perioadă a vânzărilor de bilete pentru EURO 2020 se încheie vineri, 12 iulie, la ora 15:00, scrie FRF.ro. Interesul pentru a cumpăra bilete la EURO 2020 a fost imens, cu cereri din 204 țări, în special din Anglia, Germania și Rusia.

Această primă fază a fost cea mai bună ocazie pentru suporteri să-și asigure intrarea la meciurile UEFA EURO 2020. Cei interesați sunt încurajați de UEFA să aplice înaintea termenului de 12 iulie prin interemediul platformei online euro2020.com/tickets.

Dacă fanii care aplică acum nu vor avea succes în a-și asigura bilete, ei vor fi repartizați de către UEFA în programul ”Fans First” și vor fi primii care vor fi înștiințați de noi oportunități de a-și cumpăra bilete până la turneul final.

Fanii nu plătesc nimic la momentul înregistrării cererii lor de bilete. Dacă vor obține biletele, UEFA îi va notifica în privința termenului de plată, care este de aproximativ 10 zile. Datorită interesului imens pentru meciurile UEFA EURO 2020, biletele vor fi alocate printr-o tragere la sorți la mijlocul lunii iulie. Fanii vor afla rezultatul cel mai târziu la mijlocul lunii august.