Veşti din ce în ce mai proaste despre Nelu Ploieşteanu. Lăutarul este într-o stare extrem de gravă, internat la Terapie Intensivă. Un apropiat al acestuia a venit cu amănunte tulburătoare. Soţia lui Ploieşteanu a leşinat când a aflat.

Probleme imense pentru Nelu Ploieşteanu

Probleme imense pentru Nelu Ploieşteanu. Conform dezvăluirilor jurnalistului Florin Condurăţeanu, un apropriat al lăutarului, acesta este în continuare intubat, și are șanse mici de supraviețuire și doar o minune ar putea să îi mai salveze.

“Am vorbit acum două ore cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire.

Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu COVID-19.

Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu la Antena Stars.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, suferinţă maximă

Alte dezvăluiri despre Nelu Ploieşteanu vin şi de la Mitriţă, vărul lăutarului. Acesta a explicat că soția maestrului a leșinat la aflarea veștilor și a fost transportată de urgență la spital.

“Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital.

A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu.

Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea. Mă gândesc că o fi sperat până în ultima clipă că nu are nimic grav. Şi, când colo?!”, a declarat Mitriţă, vărul lui Nelu Ploieşteanu, conform impact.ro.