Vești proaste pentru fanii cântărețului Nelu Ploieșteanu. Potrivit Antena 3, starea de sănătate a artistului este în continuare extrem de gravă și nu s-a constatat până acum niciun fel de îmbunătățire.

Mai exact, se pare că artistul este încă la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală, iar medicii rămân rezervați în ceea ce privește recuperarea sa. Totodată, aceștia susțin că după aproximativ 10 zile de tratament ar trebui să vedem o îmbunătăţire a stării lui și există mai multe elemente care conduc către acest progostic.

Din păcate însă, vârsta înaintată a artistului și afecțiunile preexistente pe care le are, înrăutățesc situația. Totodată, o serie de medici spun că dacă ar fi continuat tratamentul la prima prezentare la spital, poate că nu s-ar fi ajuns aici.

Jurnalistul Florin Condurățeanu a venit cu o serie de informații legate de starea artistului. Potrivit acestuia, Nelu Ploieșteanu  este în prezent la ATI Toxologie, deoarece nu mai există locuri disponibile în cadrul altei secții.

Totodată, acesta susține și el la rândul său că plecarea artistului din spital a agravat situația destul de mult.

„Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea.

Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de ”plutire””, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.

În ce stare se află Gabi Luncă

În ceea ce privește starea de sănătate a aristei Gabi Luncă, potrivit Antena 3, aceasta și-a revenit și poate respira singură. Încă mai folosește masca de oxigen, însă nu mai este intubată în totalitate și este conștientă.

Totodată, potrivit medicilor, evoluția bolii este una pozitivă, iar saturația de oxigen din sânge este aproape perfectă. Medicii au mai precizat că aceasta urmează să fie externată după câteva zile, iar decizia va fi luată în funcție de evoluția stării ei de sănătate.