Cosmote move este un telefon inteligent adaptabil şi polivalent care poate fi utilizat atât de fanii social media cât şi de oamenii de afaceri. Preţul terminalului începe de la 1 leu împreună cu abonamentul Cosmote Enjoy pe o durată de 24 de luni, care oferă lunar 150 de minute naţionale, 700 de minute şi 700 de SMS-uri în reţea şi 500MB trafic de date, toate pentru 17,1 euro pe lună, TVA inclus. Cosmote move este, de asemenea, disponibil şi la preţul de 499 lei (TVA inclus), fără abonament.

move este un terminal cu ecran TFT capacitiv de 2,8 inci, ce foloseşte sistemul de operare Android Froyo şi oferă conectivitate EDGE şi HDSPA, permiţând o viteză de descărcare de până la 7.2 Mbps. Conectivitatea este completată de Wi-Fi şi Bluetooth. Telefonul vine şi cu o memorie internă de 150MB şi slot pentru card de memorie extern cu o capacitate de până la 32GB (disponibil separat), cameră foto de 2 MP, senzor de lumină inclus, accelerometru, GPS şi compas digital – ultimele două fiind foarte folositoare în condiţiile în care peisajul urban se schimbă de la o zi la alta datorită interminabilelor şantiere.

Utilizatorii move vor avea acces la mii de aplicaţii, printre care şi popularul joc Angry Birds. Clienţii vor putea descărca Angry Birds şi prin simpla accesare a link-ului dedicat din portalul web’n’walk.