Duminică, fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, va sta în fața primarului Craiovei, Mihail Genoiu care va oficializa nunta acesteia cu Claudiu Manda, senator PSD.

Nunta va avea loc în Sala Mare a Primăriei Craiova, iar petrecerea ulterioară va fi ținută în localul Chicago Pub. Alături de cei doi se vor afla familia și un grup restrâns de prieteni. 

Chicago Pub este deținut de Sebastian Prioteasa, fiul președintelui Consiliului Județean Dolj. Prețurile nu sunt prea piperate, ba chiar se încadrează în medie. Astfel, un suc costă aproximativ 6 lei, un cocktail 15 lei iar un pahar de vin poate fi servit începând cu minim 12 lei. 

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au fixat și data cununiei religioase, aceasta urmând să aibă loc în data de 30 martie 2019. 

Petrecerea ulterioară va avea loc la Rivierea Ballroom, un local care și-a creat un renume pentru meniurile sofisticate pe care le crează.. Și acesta aparține tot unor apropiați ai celor doi, mai precis nașilor Larisa și Ovidiu Flori. 

Atât Olguța Vasilescu cât și Claudiu Manda se află la cea de-a doua căsătorie. Fostul ministrul al Muncii a divorțat de Ovidiu Wlassopol, în vreme ce Claudiu Manda a divorțat de Adina Turcu. De asemenea, fiecare are câte un băiat din prima căsătorie.

Te-ar putea interesa și: