Mivan Depa, un parteneriat între dezvoltatorul irlandez Mivan şi compania Depa, alături de Depa Abu Dhabi au câştigat un contract în valoare de circa 30 milioane lire pentru partea de construcţie a celui mai mare parc tematic acoperit din lume, Ferrari World, ce urmează a fi dezvoltat pe insula Yas din Abu Dhabi, se arată într-un comunicat al Mivan.

Parcul va avea un acoperiş construit în stilul capotei maşinii Ferrari GT, dispune de peste 20 de trasee şi include cel mai rapid carusel din lume. Lucrările pe care trebuie să le realizeze cele două companii partenere implică partea de design interior, respectiv pardoseala, pereţii şi împărţirea în celule, cu termen de finalizare data de 31 martie 2010.

„Abu Dhabi este o piaţă importantă pentru Depa şi acest contract continuă să crească veniturile companiei încasate din proiectele locale“, a declarat Walid Zakaria, Managing Director of Operations în cadrul Depa Abu Dhabi.

Compania Mivan Depa a fost înfiinţată în 2005 ca un parteneriat între Depa Limited şi Mivan şi are ca obiect de activitate designul interior şi exterior pentru proiecte din zona Orientului Mijlociu şi din regiunea Golfului Persic. Printre proiectele anterioare ale companiei se numără hotelul Atlantis şi Muzeul de Artă Islamică din Qatar.