Mirela Vaida este din nou în culmea disperarii. Vedeta de la Antena 1 a avut un moment critic după ce o mașină suspectă a urmărit-o în drum spre muncă. Vaida se îndrepta spre platourile Acces Direct. Acest episod se petrece la puțin timp după ce prezentatoarea TV  a fost atacată în direct.

Prezentatoarea de la Antena 1 a povestit miercuri, în emisiunea Acces Direct, că a fost urmărită până la muncă de o mașină suspectă. Ea și-a dat cu părerea și despre cine ar putea să se afle la volanul autoturismului.

Mirela Vaida a declarat că și-ar dori să fie, totuși, ca șoferul care i-a indus panică să fie un coleg din presă. Ea nu a exclus, însă, și cel mai sumbru scenariu. Vedeta TV nu a eliminat posibilitatea ca mașina care era condusă de un bărbat să aibă legătură cu femeia care a intrat complet goală în platoul de la Antena 1 și a atacat-o.

Episodul în care vedeta TV a fost atacată a stârnit multă vâlvă în presă dar și în platourile Antena 1. Chiar unul dintre angajații de la Antena 1 a dezvăluit că femeia a mai venit pe la platouri, în încercarea de a primi bani. Cum a fost tratată cu refuz, ea a plănuit un atac asupra Mirelei Vaida, cea pe care a găsit-o direct vinovată pentru faptul că nu a primit banii pentru declarațiile oferite.

Detalii cutremurătoare despre atacul asupra lui Vaida

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Imediat după ce a fost atacată în direct, Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor că trece printr-o perioada grea. Ea le-a mulțumit acestora pentru gandurile bune transmise, care au ajutat-o și i-au dat puterea să meargă mai departe.

“Vreau sa revin cat mai curand la viata mea obisnuita, cu incredere in oameni, cu chef de viata si rasete, cu speranta si credinta! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine in fiecare moment, familiei, parintilor, prietenilor si colegilor care mi-au fost aproape! Va sunt recunoscatoare pentru fiecare gand bun! Va imbratisez!, a scris atunci Mirela Vaida, pe Facebook.