Mirela Vaida a avut parte din nou de probleme. Gazda emisiunii ”Acces Direct” a păţit-o pe platourile de filmare de la ”Te cunosc de undeva”, acolo unde își întinde limitele la maximum.

Mirela Vaida a avut mari probleme

În cea mai recentă ediție a show-ului de la Antena 1 vedeta a interpretat una dintre melodiile lui Gwen Stefani, motiv pentru care a fost nevoită să danseze pe masă, în fața juraților. Înainte de a intra pe scenă însă a recunoscut că este pusă în mare dificultate de coregrafia piesei.

Transormarea Mirelei Vaida a fost una extrem de dificilă. Așa cum a făcut și până acum, și-a dus la capăt numărul și a impresionat cu talentul său actoricesc, chiar dacă a întâmpinat unele probleme.

„O piesă mișto, hit. Nu am rezistență, nu am antrenament fizic și pe mine mă dă peste cap. Nu-mi găsesc suflu după piesă”, a declarat Mirela Vaida înainte de a urca pe scenă.

Prezentatoarea TV a trebuit să intre în pielea lui Gwen Stefani și a reușit. Deși a pășit temătoare pe scenă, a dus la capăt un număr de excepție. „Mi-a plăcut că ai făcut două voci. Știu că a fost presiune pe tine, dar ai reușit”, a comentat Ozana Barabancea.

De asemenea, și Cristi Iacob, profesorul de actorie al show-ului, a fost uimit de prestația Mirelei și i-a adresat numai cuvinte de laudă. „Un moment excelent. Ai avut bucurie, ți-a plăcut momentul, a fost foarte frumos”, a spus Cristi Iacob.

Andreea Bălan a criticat-o pe Mirela Vaida

În schimb, Andreea Bălan a criticat-o pe Mirela Vaida. Andreei Bălan i-a displăcut faptul că nu s-a sincronizat în toate momentele cu baletul. „Îmi place atitudinea ta. Cânți, dansezi, evoluezi. Mi-ar fi plăcut să fii mai mult în sincron, dar show-ul a fost spectaculos”, a declarat Andreea Bălan.