Mirela Vaida de la Antena 1 a dat marea lovitură. După coşmarul din urmă cu câteva zile, când a fost atacată cu o piatră în propria emisiune, vedeta are acum parte şi de momente superbe.

Mirela Vaida a câştigat marele premiu

Mirela Vaida a pus mâna pe marele premiu de la Te cunosc de undeva. Zinaida Zilea este cântăreața care a ajutat-o pe Mirela Vaida să câştige a opta ediție a sezonului 16 „Te cunosc de undeva!”. Tema show-ului de sâmbătă seara a fost „Nunta”, iar vedetele s-au descurcat de minune pe scenă, transformate în nume celebre din lumea muzicală.

Nebunie în finala Te cunosc de undeva

Gala cu numărul 8 din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!” a fost una surprinzătoare și a adus pe scenă cele mai spectaculoase personaje din muzica românească și internațională. Mirela Vaida de la Acces Direct a luat cu asalt scena din această ediție și a impresionat cu momentul său senzațional.

Andreea Bălan, impresionată de Mirela Vaida

Şi Andreea Bălan a fost impresionată de Mirela Vaida. De altfel, oncurenta a primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților. Andreea Bălan a fost extrem de încântată de momentul său și a fost cea care a inițiat hora alături de colegii săi pe scena Te cunosc de undeva!.

Mirela Vaida nu a avut o misiune deloc dificilă și asta pentru că se află în elementul ei. Cântăreața de muzică populară Zinaida Julea este moldoveacă de peste Prut, iar Mirela este moldoveancă de lângă Prut.

Cum arată clasamentul ediției 8 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida a primit 56 puncte și s-a clasat pe locul 1

Cristina Vasiu a primit 49 puncte și s-a clasat pe locul 2

Romică Țociu și Adriana Trandafir au primit 41 puncte și s-au clasat pe locul 3

Radu Ștefan Bănică a primit 41 puncte și s-a clasat pe locul 4

Pepe a primit 38 puncte și s-a clasat pe locul 5

Ana Baniciu și Raluka au primit 36 puncte și s-au clasat pe locul 6

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit 33 puncte și s-au clasat pe locul 7

Emilia Popescu a primit 23 puncte și s-a clasat pe locul 8