Din iunie 2011, când s-a alăturat Vodafone, Mihai a contribuit semnificativ la o mai bună abordare a consumatorilor noştri şi a ofertelor adresate lor. Ghyka a condus mai multe proiecte strategice inovatoare cum ar fi reamenajarea a peste 100 de magazine Vodafone, lansarea primului Vodafone Experience Store şi a serviciului Zonga Music.

Înainte de a veni în Vodafone, Ghyka a fost preşedinte şi general manager al Bergenbier România (fostul InBev). El a lucrat peste 10 ani în FMCG, având mai multe roluri de conducere în departamentele Financiar şi Marketing  ale acestei  companii, atât în România, cât şi pentru regiunea Balcani.
“Perioada petrecută în Vodafone a fost una dintre cele mai interesante din cariera mea, datorită oamenilor extraordinari pe care i-am întâlnit aici. Plec din această companie profund impresionat de spiritul inovator al Vodafone România, îmbogăţit de o noua experienţă, ce mi-a dat o mai bună înţelegere a clienţilor şi a industriei telecomunicaţiilor. Sunt onorat că am contribuit la succesul Vodafone. Personal, aş dori să le mulţumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat pentru sprijinul, pasiunea şi energia lor. În perioada imediat următoare, mi-am propus să mă ocup de câteva proiecte personale şi să petrec mai mult timp cu familia şi cei apropiaţi,” a declarat Ghyka.