Lovitură dură pentru Meghan Markle! Ce i-a dat Regina lui Kate Middleton? Soția Prințului Harry a fost lăsată pe dinafară

Kate Middleton l-a însoțit pe soțul ei, Prințul William, într-o vizită la o școală de aviație din Marea Britanie. Cei doi au făcut un tur al 282 East Ham Squadron Air Training Corps. Pentru această vizită, Ducesa de Cambridge a decis să poarte o haină neagră, în stil militar, marca D&G. La această haină, Ducesa a împrumutat cerceii cu diamante și perle ai Reginei Elisabeta a II-a. Prima dată când Regina a purtat acești cercei, a fost în anul 1977, atunci când a sărbătorit jubileul de argint.

Vizita la 282 East Ham Squadron Air Training Corps a fost efectuată în cinstea Prinţului Philip, Duce de Edinburgh, care a fost comandor onorific al escadrilei timp de 63 de ani, notează Daily Mail.

Haina pe care a purtat-o Kate Middleton la vizita de la școala de aviație nu este o apariție nouă. Ea a mai purtat această haină în anul 2017, în Duminica Amintirii, atunci când era însărcinată cu Prințul Louis.

Cât timp a fost în Familia Regală, soția Prințului Harry, Meghan Markle, nu a primit prea multe din partea Reginei.

Regina Marii Britanii i-a împrumutat lui Kate un colier la înmormântarea Prințului Philip

Colierul din perle a fost creat special pentru Regina Elisabeta și a fost un cadou pe care l-a primit din partea guvernului japonez. Pe lângă Regină și Kate Middleton, colierul a mai fost purtat și de Prințesa Diana în 1982, atunci când Regina Elisabeta i l-a împrumutat pentru un banchet dat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

De menționat este faptul că, înmormântarea Prințului Philip a avut loc sâmbătă, 17 aprilie. La funeraliile acestuia au fost prezenți atât ducii de Cambridge, cât și prințul Harry, însă fără a fi însoțit de soția sa, Meghan Markle.

Sursă foto: Dreamstime