Fotomodelul a avut mai multe relații de-a lungul timpului cu actori celebrii de la Hollywood iar ultima relație a fost cea cu Leonardo Maria Del Vecchio, unul dintre moștenitorii unui imperiu cu o valoare de peste 18 miliarde de dolari. Cei doi s-au cunoscut în toamna anului trecut și chiar dacă se înțelegeau bine, olteanca noastră nu a reușit să îi cucerească și inima tatălui acestuia. Se pare că acesta este și motivul despărțirii celor doi.

Surse din anturajul lor au susținut că „socrul”, care este și fondatorul firmei Luxottica, nu ar fi agreat-o, astfel încât Leonardo Maria Del Vecchio i-ar fi ascultat dorința acestuia.

Mădălina are un copil cu Matei Stratan

Înainte de relația cu Leonardo, Mădălina Ghenea s-a iubit cu un alt afacerist, moldoveanul Matei Stratan, cu care are și un copil. Nici relația cu Stratan nu a durat însă foarte mult, cei doi fiind surprinși de nenumărate ori în scandaluri publice.

Printre persoanele celebre cu care s-a iubit Mădălina se numără Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton.