Ludovic Orban spune de ce Klaus Iohannis nu l-a mai vrut premier. Fostul șef al Guvernului vine cu detalii din spatele cortinelor

Ludovic Orban va fi invitatul lui Denise Rifai în cadrul emisiunii acesteia de la Kanal D. Fost Premier al României, într-o perioadă extrem de dificilă traversată de țară noastră, în prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre pliticienii care a rămas fidel culorii politice. S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

Controversele legate de carieră, dar și subiectele despre viața personală, apărute în mass media de-a lungul timpului,  vor intra în atenția publicului odată cu difuzarea ediției de marți, 23 martie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”De ce nu v-a mai vrut Klaus Iohannis premier?”

În ediția de marți, Denise Rifai îl va întrebat pe Ludovic Orban de ce președintele Klaus Iohannis nu l-a mai dorit în funcția de premier al României. Desigur, aceasta nu va fi singura întrebare care-i va fi adresată fostului premier.

Ludovic Orban va fi întrebat și despre o posibilă înlăturare a lui de la șefia PNL, dacă își dorește puterea cu orice preț și dacă a dat bani pentru a mușamaliza accidentul rutier. Mai mult decât atât, fostului șef al Guvernului i se vor pune și întrebări precum “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”.

Acestea sunt doar o parte din întrebările pe care fostul premier Ludovic Orban le va primi în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D.