Harry și Meghan, dați afară din Casa Regală?

Expertul regal Angela Levin este de părere că Prințul de Wales vrea să „reducă din monarhie” pentru a economisi bani.

„Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să micşoreze monarhia pentru a reduce costurile și pentru a face ca oamenii să merite banii pe care i-au primit de la contribuabil”, a declarat Angela Levin, conform metro.co.uk

Urmează schimbări în Familia Regală Britanică

„Prințul Charles a vrut de ceva vreme să reducă din monarhie pentru a economi bani și face oamenii să-și merite banii. Îmi închipui că acesta va fi momentul când Harry și Meghan vor fi dați afară din Casa Regală”, a completat aceasta.

În continuare, experta a spus că Regina a păstrat unită Familia Regală Britanică din motive sentimentale. Totuși, Prințul Charles „vrea să schimbe acest lucru și o va face”.

În acest context, ducele și ducesa de Sussex, care au mai primit bani de la Casa Regală, ar putea fi tăiați definitiv de pe listă. Amintim că, în momentul de față, aceștia trăiesc într-un conac de 11 milioane de lire sterline din California, împreună cu fiul lor Archie.

Astfel, Prințul Charles și Prințul William sunt pregătiți să discute despre viitorul monarhiei , cât și despre membrii familiei care ar trebui să lucreze ca regali, după regretatul deces al prințului Philip în data de 9 aprilie.

Trebuie menționat că biografia ducilor de Sussex, „Findind Freedom” (În căutarea libertății), este rescris în prezent pentru a putea fi adăugate noi capitole care să acopere controversatul interviu cu Oprah Winfrey și reacțiile care au apărut după acesta.

Prima ediție, care a pus pe jar Casa Regală și a stârnit tot felul de reacții, a fost publicată în vara anului trecut și a povestit plecarea lor din Marea Britanie.

Sursă foto: Dreamstime