Lovitură grea pentru Mirela Vaida. Fosta asistentă, de la ”Acces Direct”, Emily Burghelea, care a plecat cu mare scandal după ce și-a anunțat demisia în direct face mișcarea momentului.

Mai exact, într-o postare pe pagina persoanlă de instagram, Emily Burghelea a împărtășit cu fanii ei un proiect la care a lucrat de ceva timp. Se pare că vedeta își va lansa propriul show, chiar la ea acasă, numit „Vegan Cooking Show”!

Fosta asistentă a Mirelei Vaida susține că este vorba despre o emisiune în care va găti mâncare de post, iar episoadele vor fi postate în fiecare zi de post a săptămânii, adică miercuri și vineri.

„Uite așa iau naștere ideile frumoase! După demisia de la Acces Direct, mi-a fost dor de camerele de luat vederi vreo lună, chiar mi-au lipsit. Nu-mi doresc însă să mă întorc în televiziune și atunci am zis să fac ceva ca să mă reinventez. Va fi un adevărat show, miercuri și vineri, pe canalul meu de Youtube. Au fost seri când nu am dormit, imaginându-mi cum va fi totul, proiectul meu. A ieșit așa cum mi-am dorit. Totul e filmat la noi acasă. Veți vedea și cum ne-a ieșit casa”, a declarat Emily Burghelea, la InstaStory.

Surprize mari pentru fani

Totodată, se pare că Emily Burghelea urmează să posteze primul episod din show-ul „Vegan Cooking Show” pe pagina ei de Youtube, în decursul zilei de miercuri, iar fosta asistentă tv le-a promis urmăritorilor ei multe surprize, invitați calificați, iar juratul va fi chiar celebra creatoare de modă Iulia Albu.

„Nici nu vreți să știți ce vă așteaptă‼️ Mâine vă așteptăm pe toți la noi acasă! Sunteți invitații noștri virtuali! Postez primul episod din Vegan Cooking Show! În fiecare zi de post a săptămanii, adică miercuri și vineri, veți avea la ce să vă uitați! O să vă amuzați și o să învățați pentru că nu gătesc singură!

Alături de mine vor fi doi invitați permanenți care sunt în măsură să vorbească despre mâncare: un celebru nutriționist și un campion mondial la fitness. Pentru cine gătim? Nici nu vă mai zic … Nu o să vă vină să credeți, dar @iamiuliaalbu este juratul celebru care va degusta și va nota preparatul. O să iasă cu SCÂNTEI‼️‼️‼️ Nu vă zic ora la care îl voi posta, însă vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la canalul meu de Youtube și să activați notificările ca să fiți primii care văd nebunia asta de show!”, a anunțat Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.