Meghan Markle și Prințul Harry au atras noi critici. Ce au făcut, de această dată, ducii de Sussex

Jurnalistul Phil Dampier scrie de 35 de ani despre Casa Regală britanică. Acesta este de părere că ducii de Sussex sunt ipocriți după ce i-au felicitat pe Kate și Prințul William pentru cei 10 ani de mariaj, prin intermediul unui mesaj pe Twiter. Jurnalisul spune că aceștia trebuiau să trimită o scrisoare, așa cum a făcut și regina, mai ales că ei nu se au în relații bune cu celălalt cuplu regal.

Potrivit lui Dampier, felicitările de pe social-media sunt o încercare de a arăta publicului că cele două cupluri s-au împăcat, ceea ce nu este adevărat.

Interviul oferit de ducii de Sussex le-a adus multe critici

În urmă cu ceva timp, Meghan Markle și prințul Harry au oferit un interviu pentru Oprah, interviu pentru care au fost criticați.

„Pur și simplu nu înțeleg ce credeau că vor reuși cu asta? Ce, adică, de ce ar fi fost nevoie să faci asta. Ceea ce urmează să curgă din asta este desprins din filme. Cred că au dezlănțuit iadul“, a fost reacția lui Nick Bullen, cofondator True Royalty TV.

Piers Morgan și-a exprimat antipatia față de Harry și Meghan prin diferite postări ironice pe Twitter. Jurnalistul a spus că “interviul este o trădare absolut rușinoasă față de Regină și față de familia regală”.

Ducii de Sussex regretă interviul acordat renumitei prezentatoare Oprah Winfrey, în contextul în care acesta a fost difuzat când soțul Reginei se afla în spital.

Totuși, cei doi au explicat că nu au putut controla sub nicio formă când interviul urma să fie publicat, explică o sursă a revistei Heat, preluată de thenews.com.pk

Respectul celor doi pentru Ducele de Edinburgh nu a fost niciodată pus sub semnul întrebării, după ce Prințul Harry a vorbit de mai multe despre dragostea sa pentru Prințul Philip.

Totuși, cei doi au subliniat că simțeau nevoia să transmită cele spuse în interviu, chiar dacă regretă situația în care se află acum. Astfel, Harry și Meghan își doresc ca „lucrurile să fi fost altfel” și spera că relația lor cu Prințul Charles, Prințul William și Kate să fie mai bune „într-o zi”.