Rareș Bogdan a pus tunurile pe PSD. El îi acuză pe pesediști, în frunte cu Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, că sunt ipocriți. Europarlamentarul PNL îi critică pe cei de la PSD pentru activitatea de la Parlamentul European. Rareș Bogdan a lansat o serie de acuzații dure la adresa lui Claudiu Manda și a colegilor de la Bruxelles.

Pe lista lui Rareș Bogdan se află europarlamentarii Mihai Tudose, Claudiu Manda, Rovana Plumb, Dragoș Benea și Dan Nica.

În opinia europarlamentarului PNL, cei de la PSD procedează în aceeași manieră blamată de social-democrați, pe vremea când îi arătau cu degetul pe național-liberali. Cei de la PSD acuzau în trecut PNL că se plângeau în forurile europene de problemele interne.

Rareș Bogdan a spus răspicat că cei de la PSD se plâng la Bruxelles pe niște subiecte inventate și încearcă să ducă în dezbaterea PE  probleme din Romania și probleme false în proporție de 90%.

Rareș Bogdan îl acuză pe Manda că își spală rufele în public

„PSD și ALDE spuneau că parlamentarii dreptei se duceau cu jalba în proțap la Bruxelles pentru că nu suntem in stare ca tara sa ne rezolvam problemele intern. Acum cei care acuzau parlamentarii dreptei ca duc problemele interne la Bruxelles si spala rufele in public, procedeaza intocmai cum criticau. Delegatia S&D in frunte cu Manda, Plumb, Benea, Tudose, Nica, au luat problemele din Romania si le duc la Bruxelles.

Dânșii se plâng la Bruxelles pe niște subiecte inventate și încearcă să ducă în dezbaterea LIBE (Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne din Parlamentul European) probleme din Romania și probleme false în proporție de 90%. Distinșii domni care până mai ieri se plangeau ca nu este normal ca tara suverana sa procedezi in acest fel, azi fac exact aceasta chestiune pe care o acuzau pana mai ieri. E ipocrizie sa faci ce ai criticat 10 ani”, a declarat Rareș Bogdan pentru Antena 3.