Cosmin Seleși, co-prezentatorul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, este primul care a luat virusul de la Marcel Pavel. Acum, Seleși se află internat la spital.

Acesta a luat coronavirus de la Marcel Pavel după ce aceștia s-au îmbrățișat, spun surse confidențiale pentru retetesivedete.ro.

Ozana Barabancea a fost și ea infectată

Surse medicale apropiate de acest caz au declarat că şi Ozana Barabancea, unul dintre juraţii show-ului de la Antena 1, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi a fost internată în spital joi la prânz.

Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii în urmă cu câteva zile, acolo unde a interacţionat cu Ozana Barabancea: “A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, scrie Gândul. O altă vedetă a emisiunii, Andreea Bălan, a fost şi ea testată deja, iar rezultatul în cazul ei a fost, din fericire, unul negativ.

De asemenea, surse din Antena 1 au declarat pentru Gândul că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului “Te cunosc de undeva” să se testeze preventiv.

În prezent, Marcel Pavel s-ar afla internat într-un salon de la etajul 1 al Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, alături de alţi doi pacienţi. Atât el, cât şi Ozana Barabancea urmează să fie ţinuţi sub stricta supraveghere a medicilor până în prima parte a lunii iulie.

Contactată pentru a oferi detalii sau o declaraţie, Ozana Barabancea a răspuns foarte tăios: “Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”