Se pare că după amantlâcul dintre el și Ana Muntean, relația fostului internațional cu mama copiilor săi, Ioana Marcu, e cam șubredă. Cei doi sunt împreună de mulți ani, scrie cancan.ro, au doi copii și păreau chiar foarte fericiți împreună.

Chiar dacă escapada amoroasă a avut loc anul trecut și de-abia acum a ieșit la suprafață, Ioana Marcu nu prea a rămas indiferentă la lucrurile făcute de iubitul său. Existau și speculații în urmă cu câțiva ani că cei doi se pregăteau de nuntă.

Se pare însă că escapadele lui Ciprian Marica din trecut, dar și cele mai recente, au făcut-o pe tânără să se mai gândească, iar cei doi rămân, pentru moment, la varianta de cuplu modern format din doi tineri cu copii, dar necăsătoriți.

Cum a reacționat Marica după apariția filmulețului

Ex-vârful Naționalei de fotbal a României susține că filmulețul a fost publicat cu un scop precis. Potrivit unor surse citate de Cancan, la scurt timp după apariția în mass-media a video-ului de la Cluj, Ciprian Marica s-ar fi confesat apropiaților. Acesta le-ar fi spus prietenilor că episodul în care a fost surprins cu nora fostului șef de la Transgaz reprezintă o înscenare, iar apariția clipului video la aproximativ un an distanță nu-i deloc întâmplătoare.

Filmarea ar fi avut ca scop discreditarea marelui sportiv. ”Mi-au înscenat totul”, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui. Fostul atacant al echipei naţionale de fotbal a României ar fi destăinuit că ar fi pus la cale înființarea unei asociații din care ar fi urmat să facă parte mai mulți sportivi cu greutate. Iar faptul că ar fi condus asociația din funcția de președinte ar fi deranjat extrem de tare.