Liviu Dragnea e terminat. Ultima veste primită în puşcărie e una dintre cele mai proaste din ultima perioadă. Nu mai are nicio şansă să revină în PSD.

Ciolacu i-a închis uşa lui Dragnea

Marcel Ciolacui-a închis uşa lui Liviu Dragnea. Actualul preşedintele al PSD spune că are un regret despre locul în care se află fostul lider social-democrat, dar că acesta nu l-a sunat din închisoare să îl întrebe dacă îl primeşte în PSD. ”Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid”, a adăugat Ciolacu.

”Am mai avut discuţii cu colegii mei depsre fostul preşedinte, Liviu Dragnea. Am un regret unde se află. Nu sunt un om care mă bucur de răul nimănui, indiferent dacă suntem prieteni sau adversari politici. Eu nu am duşmani. Nu am avut niciodată duşmani şi chiar şi politic, de aceea e posibil să nu cred în excese”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Prima TV.

Ciolacu, mesaj clar pentru Dragnea

Preşedintele social- democraţilor a mai declarat că liderul partidului ”nu trebuie să fie un topor” şi a apreciat că noul sistem de abordare al PSD este unul eficient.

”Preşedintele partidului nu trebuie să fie un topor, să dea cu barda în copaci. Eu cred că în această perioadă de opoziţie, conducerea PSD trebuie să fie nu o conducere de lătrăi, trebuie să fie o conducere eficientă. Aţi văzut noul sistem de abordare.

Am venit la buget cu un buget alternativ, la PNRR venim cu un Program de Redresare şi Rezilienţă alternativ. Fiindcă va veni momentul în care o să le arătăm românilor, uitaţi ce am propus noi atunci, uitaţi ce au făcut ei şi unde s-a ajuns.

Am venit cu moţiuni simple pe Vlad Voiculescu. Domnul Rafila a venit şi cu critici, dar a venit şi cu ce ar fi trebuit să facă în cele 50 de zile şi cu ce ar trebui să facă de acum încolo. Nu se poate după un an de zile să îţi aminteşti de bolnavii cronici”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă, totuşi, Liviu Dragnea mai poate face parte din PSD, Ciolacu a declarat că, statutar, acest lucru nu mai este posibil.

”Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid. Nici domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. E o temă falsă. Ce vă pot spune este că îmi pare rău că în acest moment domnul Dragnea este în închisoare”, a declarat Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, dacă s-ar mai duce la o partidă de pescuit cu Liviu Dragnea, Ciolacu a răspuns că are şi o latură umană.

”Nu îmi cereţi, ca lider, să nu am o parte umană, fiindcă o am. Am fost la pescuit la Belina, o singură dată, împreună cu Sorin Grindeanu. Am înţeles că foarte mulţi politicieni au fost pe la Belina”, a declarat Ciolacu.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea