Politologul Alfred Bulai a precizat că Diana Șoșoacă este un personaj particular pe scena politică din România, subliniind că aceasta merge pe teribilism, neavând experiență în acest domeniu.

Politologul a explicat că aceasta reușește să atragă atenția prin penibil, precizând că în acest mod nu poți construi politic prea mult timp.

“E un personaj particular. E un gen de teribilism pe o lipsă de experienţă politică. Încearcă, uneori, să utilizeze penibilul ca să atragă atenţia. Reuşeşte să atragă atenţia, ca dovadă că o ştie toată lumea. Totuşi, era un personaj necunoscut acum câteva luni de zile. Dar nu poţi construi politic prea mult timp aşa. Politicianul de valoare este cel care vine şi cu proiect sau o idee care mă captează, îmi spune o poveste frumoasă despre ce pot să fac eu. Gică Contra ăsta, care e teribilist şi încearcă să facă multe lucruri, nu rezistă. Trec peste faptul că e doar un oportunism ce face dânsa”, a declarat Alfred Bulai într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS.

Diferența dintre AUR și PRM-ul condus de către Vadim Tudor

Ulterior, acesta a vorbit și despre diferența majoră dintre Alianța pentru Unirea Românilor și PRM-ul condus de către Vadim Tudor.

 

Sursa foto; INQUAM Photos, Octav Ganea