Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spălată cu mâna oricând dorești și poate fi scufundată (cu excepția cablului USB) la o adâncime de până la 28 cm.

Micile găuri pentru scurgere de pe spatele tastaturii permit uscarea rapidă în timp ce tastele de bază, printate cu laser și vopsite prin tehnologia UV, asigură ca literele să nu se disipeze în timpul spălării. În plus, tastele pot rezista până la cinci milioane de tastări.

“Am experimentat cu toții acele momente de panică atunci când o cană de cafea sau de suc s-a revărsat peste tastatură,” a precizat Sophie Le Guen, director al diviziei de mouși și tastaturi în cadrul Logitech. “Indiferent de cât de grijuliu ești, accidente de acest fel se vor tot întâmpla, așa că Logitech a conceput Washable Keyboard K310 care funcționează ca nouă, după fiecare mic incident.”

Tastatura este compatibilă cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7. Cu cele 12 taste de interes poți accesa cele mai populare aplicații printr-o singură apăsare: Internet-ul, mail-ul, jocurile, volumul și multe altele. Tastatura nu necesită o instalare adițională, trebuie doar conectată iar aceasta va funcționa.

Logitech Washable Keyboard K310 va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preț recomandat de 30 de euro.