Membrii LAWG şi au ales și vicepreședintele, în persoana lui Gregory S. Reeder, Country Manager la Pfizer România, precum și secretarul general, Mihai Diamandopol, director general la Abbott Products România.

"Ca președinte al Local American Working Group, îmi propun să duc mai departe programele și inițiativele lansate de conducerea anterioară. Printre cele mai importante obiective pe care mi le-am setat pentru LAWG se numără îmbunătățirea continuă a mediului de afaceri din sectorul farmaceutic din România, precum și facilitarea accesului pacienților la tratamente inovatoare", a spus președintele LAWG, Almin Adzovic.

Asociația Local American Working Group (LAWG) a fost înființată în 2010 de către companiile farmaceutice americane prezente in România.

Membrii PhRMA au investit aproximativ 49,4 miliarde de dolari în 2010 în dezvoltarea și promovarea de noi medicamente. Suma investită în România de către aceștia se ridică la aproximativ 100 milioane de euro, utilizați
pentru cercetare în domeniul biofarmaceutic. Asociația reunește zece companii: Abbott, Amgen, AstraZeneca, Bristol Myers Squibb, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Merck Sharp & Dohme, Novartis și Pfizer.