Irina Tănase, a declarat, pentru Fanatik că Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD s-ar afla într-o situație delicată din cauza stării de sănătate.

Mai exact, se pare că logodnicul Irinei Tănase a fost nevoit să facă un RMN și așteaptă informații cu privire la o eventuală operație.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru sursa citată.

Liviu Dragnea face kinetoterapie în închisoare

Totodată, în urma demersurilor avocatei sa, Liviu Dragnea este în centrul atenției și a început să primească îngrijiri medicale. Astfel, potrivit logodnicei sale, fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie.

Aceste tratamente ar urma să scadă cât se poate din intensitatea durerilor provocate de coloana vertebrală.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a dezvăluit Irina Tănase.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, pe 27 mai 2019, în dosarul DGASPC Teleorman – angajări fictive. Fostul șef PSD, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al DGASPC Teleorman, să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții, în perioada iulie 2006–decembrie 2012, Liviu Dragnea,

„În realitate, cele două persoane și-au desfășurat activitatea la sediul organizației județene Teleorman a partidului politic al cărui președinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă”, se arată în rechizitoriul DNA.

În 22 aprilie 2016 Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”, însă procurorii DNA au cerut magistraților ÎCCJ trei și cinci ani de închisoare cu executare.