Recent, Pro TV a primit o amendă usturătoare din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului, pentru o serie de comentarii făcut de Florin Călinescu. Postul de televiziune este nevoit să plătească 25.000 de lei din cauza scăpărilor juratului de la „Românii au Talent”.

Nu a trecut însă prea mult timp şi Florin Călinescu recidivează, de data aceasta fiind surprins înjurând în direct, la o oră de maximă audienţă, tot în cadrul show-ului de talente difuzat vineri seară de Pro TV.

Întrebat de un concurent: ”Se poate o sârbă, domnul Călinescu?”, acesta i-a răspuns tăios: ”Te caut eu după emisiune”. Andra a încercat să-l încurajeze pe concurent, transmiţându-i: ”Mai ai șanse, ai trecut în etapa următoare”, însă Florin Călinescu a vrut să aibă ultimul cuvânt: ”Luăm o pauză. Stau la cabina 3, cu domnul Pavel și cu domnul Smiley. Și vii să-mi ridici moralul, colegilor mei le-ai ridicat destul”.

Replici uluitoare, în direct la tv

După ce a ieşit de pe scenă, concurentul s-a plâns de firea dură a juratului: ”Domnul Călinescu este o fire mai dură așa… Vrea sârbe”.

Între timp, la masa juraţilor, Florin Călinescu a continuat discuţia cu colegii săi, folosind însă un limbaj nepotrivit pentru micile ecrane.

”Lasă, mă, că anul ăsta o să fiu eu Mihai Petre, dar cu zâmbetul pe buze”, a spus Călinescu, iar Andra i-a sugerat imediat: ”Nu atât de încrîncenat!”

”Te duci către semifinală, către finală, cu concerte brandenburgice. Jură-te tu-n p… mea, dacă ar cânta… ți-ar curge lacrimile”, a fost replica uluitoare a lui Călinescu, auzită de toţi telespectatorii. ”Depinde cum o cântă”, i-a dat replica Andi Moisescu, în timp ce Andra a început să râdă, scrie cancan.ro.