Lia Olguţa Vasilescu nu a mai suportat! A atacat fără menajamente la adresa celor care aruncă gunoiul în oraș, în locurile neamenajate.

Primarul Craiovei spune că are sprijinul locuitorilor urbei pentru pedepsirea exemplară a celor care dau dovadă de lipsă de bun-simț.

Lia Olguţa Vasilescu nu a mai suportat! ”Nu ne oprim!”

”Șeful Poliției Locale Craiova restituind unei femei gunoiul pe care l-a uitat azi noapte pe un bulevard, la pachet cu amenda.

Zilnic întreprindem acțiuni de depistare a celor certați cu bunul simț, iar mulți cetățeni care dispun de camere video ne ajută cu imagini.

Strângem săptămânal tone de gunoaie aruncate peste tot, confiscăm de la căruțe până la tiruri care transportă gunoi și nu pot justifica unde îl duc și dăm amenzi maxime. Nu ne oprim până nu înțeleg toți că așa nu mai merge!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Acțiune masivă de salubrizare de Ziua Pământului

Într-o postare anterioară, Vasilescu a vorbit despre faptul că sute de membri ai PSD Craiova au participat la o acțiune masivă de salubrizare a orașului.

Au fost vizate cu precădere zonele de periferie, conform mesajului postat pe internet

Lia Olguța Vasilescu are și un reproș de făcut unora dintre locuitorii orașului, arătând că totul ar fi mai frumos în jurul nostru dacă toți cetățenii ar înțelege să respecte natura.

”400 de membri ai PSD Craiova au participat, astăzi, de Ziua Pământului, la acțiuni de salubrizare în zonele de periferie ale orașului. Ne dorim un mediu curat și facem efort să îl menținem astfel! Dacă toți cetățenii ar înțelege că natura trebuie respectată, totul ar fi mult mai frumos în jurul nostru!”, a scris primarul Craiovei pe Facebook.

Trebuie precizat faptul că în fiecare an, în ziua de 22 aprilie, se sărbătorește la nivel mondial Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.