Klaus Iohannis pus la colț de Tudor Chirilă: Oare a dat bon fiscal pentru meditații

Tudor Chirilă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa lui Klaus Iohannis după ce acesta a promulgat legea inițiată de PSD, lege care îi scapă pe evazioniști de închisoare. Artistul nu înțelege de ce șeful statului a ales să semneze promulgarea legii, în loc să o trimită în Parlament pentru reexaminare.

”Sa ne explice si noua Klaus Iohannis (ca tot ii platim salariul) cum a ajuns frate cu evazionistii si infractorii si de ce nu a retrimis aceasta lege mizerabila spre reexaminare. Bine, nu e mult de explicat, nu suntem nici prosti, nici orbi. Poate doar uimiti de doza de imoralitate a unui individ care se declara bucuros ca seamana cu Arnie Schwarzenegger”, este de părere Tudor Chirila.

Chirilă, ironic la adresa președintelui

Artistul a continuat prin a se întreba ce părere au Ludovic Orban, Dan Barna, Florin Cîțu și alți oameni importanți din politică despre această lege.

”Si ce parere au despre asta Dan Barna, Dacian Cioloş, Vlad Voiculescu, Stelian Ion, Florin Cîţu, Ludovic Orban si alti politicieni care au pe agenda lupta impotriva coruptiei si a marii evaziuni.”, scrie Tudor Chirilă.

Ulterior acesta se întreabă, retoric, dacă președintele a dar bon fiscal celor care făceau meditații cu el în perioada în care era profesor de fizică.

”PS. Oare domnul presedinte a dat bon fiscal pentru meditatiile cu care si-a rotunjit veniturile? Sau a fost evazionist?”, mai spune acesta.

Sursa foto: Dreamstime