Premierul Cîțu este de abia pe locul trei

Sondajul efectuat de Biroul de Cercetări Sociologice arată că președintele Klaus Iohannis continuă să fie politicianul în care o bună parte dintre români au cea mai mare încredere. În cadrul sondajului, președintele a avut un scor de 29 de procente.

Pe locul al doilea se situează primarul Clujului, Emil Boc. În cadrul acestui sondaj el a obținut un scor de 25,1 procente.

Premierul Florin Cîțu a reușit să se claseze pe locul trei în clasamentul politicienilor în care românii au încredere. El a obținut un scor de 21,6 procente.

Dacian Cioloș se clasează pe locul al patrulea, cu un scor de 18,6 procente.

Orban și Ponta au obținut aproape același punctaj

Fostul premier, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a intrat și el în Top 10 politicieni în care românii au încredere, la fel și Victor Ponta. Cei doi au obținut scoruri aproape egale: Orban -17,5 procente, Ponta – 17,4 procente.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a intrat și el în top și are un scor de 16,6 procente.

În ciuda celor întâmplate în ultima perioadă în sistemul medical din România, fostul ministru al Sănătății ocupă și el o poziție în clasament. Potrivit sondajului Biroului de Cercetări Sociologice, citat de alephnews.ro , Vlad Voiculescu a obținut un punctaj de 15,9 procente.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, și vicepremierul Dan Barna se află pe locurile codașe ale acestui clasament. Amândoi au avut un scor de 14,8 procente.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin