Kaufland, Metro Cash & Carry şi Profi fac angajări pe bandă rulant, iar economica.net a realizat o listă cu posturile pe care recrutează maril magazine de retail.
Retailerul Profi angajează 30 de manager trainee-şef de magazin în toate oraşele. Pentru oraşele Arad, Bucureşti, Deva, Oradea şi Timişoara se caută achizitor produse proaspete. Candidatul ideal trebuie să deţină studii superioare, abilităţi de organizare, comunicare şi negociere, cunoştinţe operare PC şi cunoştinţe de limba engleză.
Profesiile care îţi aduc de până la 10 ori mai mulţi bani dacă le practici afară decât în ţară
Metro Cash & Carry angajează pentru o perioadă determinată în Bucureşti un angajat pe funcţia generalist resurse umane, care trebuie să aibă experienţă de doi ani în administrarea dosarelor de personal, experienţă de un an în proiecte de recrutare, să deţină un atestat inspector resurse umane şi să fie comunicativ, flexibil şi loiali.
Pentru magazinul din Timişoara, Kaufland caută un şef la raionul de mărfuri alimentare. Candidatul ideal trebuie să aibă studii medii, experienţă relevantă în domeniu, abilitaţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe, cunoştinţe operare calculator şi disponibilitate pentru program de lucru flexibil. Vezi ce alte posturi sunt disponibile la Kaufland, Metro şi Profi în Bucureşti şi alte oraşe pe economica.net