După fuziunea cu King Sturge, divizia de property management a Jones Lang LaSalle are sub administrare un portofoliu de spaţii de birouri, industriale şi retail care însumează 360.000 mp suprafaţă închiriabilă care generează anual un venit din închirieri ce depăşeşte 12 milioane euro.
Colosseum este singurul mall aflat în construcţie în acest moment în Bucureşti. Construcţia primei faze a demarat în luna septembrie 2010 având inaugurarea programată în toamna anului 2011. Parcul de retail va avea în prima etapă o suprafaţă închiriabilă de 53.000 mp, iar printre chiriaşi se numără Carrefour, primul magazin de bricolaj Leroy Merlin din România şi un magazin Altex.
În total, cu fazele ulterioare de dezvoltare, proiectul va livra 190.000 mp de spaţii comerciale dezvoltate pe un teren ce se întinde pe aproximativ 60ha.
Compania Jones Lang LaSalle va fi responsabilă de relaţia dintre Nova Imobiliare şi portofoliul de chiriaşi, sub aspect financiar, operaţional şi de marketing, în vederea eficientizării serviciilor de întreţinere.