Extinderea centrului comercial Iulius Mall Timişoara va presupune, pe lângă dublarea suprafeţei construite până la 177.613 mp, şi deschiderea unui club de bouwling şi bowling.

Clubul, numit Black Box, se va afla pe actuala locaţie a food court-ului care va fi relocat şi va absorbi o investiţie de 1 milion de euro, potrivit reprezentanţilor Iulius Group.

Black Box,  cel mai mare club de acest gen din Timişoara, va avea o suprafaţă de 2.421 mp şi va include şase piste de bowling, 20 de mese de biliard, o masă de snooker, 5 aparate pentru darts şi peste 20 de simulatoare de jocuri pentru copii.

“Black Box se va adresa celor care doresc să îşi petreacă în mod plăcut timpul liber, dar şi profesioniştilor. Investiţia de peste 1 milion de euro va fi amenajată în conformitate cu normele regulamentului european de competiţie, echipamentele fiind de ultimă generaţie, achiziţionate de la cei mai mari producători din domeniu. Pistele de bowling sunt aduse din S.U.A., iar mesele de biliard şi cea de snooker din Spania”, a declarat Virgil Branga, directorul general al S.C. CLUB S.R.L., operatorul clubului de bowling şi biliard.

În incita clubului se va afla şi un bar cu 272 de locuri.

Conform reprezentanţilor mall-ului, lucrările de extindere sunt în plină desfăşurare şi vor absorbi o investiţie de 60 milioane de euro. Pe lângă relocarea food court-ului, Iulius Mall va aduce, o dată cu extinderea, şi noi chiriaşi.

În contextul extinderii, reprezentanţii Iulius Mall Timişoara estimează că traficul mall-ului va creşte cu până la 30%, în condiţiile în care în 2008 un număr de 10,8 milioane de vizitatori au trecut pragurile mall-ului, iar prima jumătate a acestui an a adus o creştere a numărului de vizitatori cu 5% faţă de anul precedent.

SURSA: Iulius Group