Irina Tănase a fost surprinsă ieșind de la doctor, semn că iubita lui Liviu Dragnea ar putea să îi facă o surpriză viitorului ei soț. Despre ce ar putea fi însă vorba?

Mai exact, potrivit cancan.ro, Irina Tănase a fost surprinsă împreună cu verișoara sa, Andreea Radu, iubita lui Darius Vâlcov, la o clinică din Capitală, însă nu orice fel de clinică. Cele două femei au mers la unul dintre cei mai renumiți consilieri medicali din Capitală, Ensar Duman.

Potrivit sursei citate, după o discuție de aproximativ o oră cu acesta, cele două tinere au părăsit zâmbitoare locația din nordul Capitalei. Nu se știe exact ce au făcut cele două sau pentru cine a fost programată această întâlnire, însă cel mai probabil, una dintre ele vrea să își facă o intervenție chirugicală cu ajutorul lui Ensar Duman, renumit pentru ”consultanța” pe care a oferit-o multor persoane publice de la noi din țară.

Cum a fost surprinsă Irina Tănase

Sursele citate au mai precizat că Irina și Andreea au fost preluate de un șofer care le aștepta la bulevard. Irina Tănase a fost cea care a ocupat locul din față, în itmp ce verișoara ei a urcat în spate.

În ceea ce privește relația ei cu Liviu Dragnea, se pare că blondina este hotărâtă să îl aștepte până iese din spatele gratiilor.

De menționat este faptul că, la final anului trecut, logodnica lui Liviu Dragnea susținea că fostul lider al PSD este torturat în închisoare, deoarece nu i s-ar permite efectuarea unui RMN pentru durerile de spate de care suferă.

Totuși, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a reacționat spunând că „sistemul administraţiei penitenciare asigură aplicarea cadrului legal în materia asistenţei medicale, a tratamentului, îngrijirilor şi medicamentelor, în mod unitar, pentru toate persoanele custodiate”.

Inquam Photos / Octav Ganea