Retailerul de încălţăminte ECCO a anunţat dechiderea celui de-al cincilea magazin din Bucureşti, în centrul commercial Sun Plaza, în urma unei investiţii de 100.000 de euro.

Amplasat la parterul Sun Plaza, magazinul ECCO este deschis în sistem de franciză şi se desfăşoară pe o suprafaţă de 100 mp. “ECCO este în top trei al celor mai mari producători de încălţăminte din lume, cu vânzări de peste 16 milioane de perechi în peste 90 de ţări”, a declarat Victor Tighinean, directorul firmei.

Suma totală investită în magazin se ridică la 100.000 de euro, reprezentanţii ECCO precizând că în perioada următoare intenţionează să se extindă şi în alte locaţii. 

Brandul ECCO a luat naştere în anul 1963 în oraşul Bredebro din Danemarca. În 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curţii Regale Daneze, iar în 1994 castiga titlul de brandul anului în Statele Unite.

În România, reţeaua ECCO operează 11 magazine în oraşe precum: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, urmand ca în perioada imediat următoare să inaugureze la Timişoara primul magazin.