Cosmote România a lansat Connect, prima soluţie de conectare la la Internet prin intermediul laptopului care oferă access nelimitat la Internet prin intermediul reţelei broadband CDMA a Telemobil (Zapp).

Connect este disponibil în patru variante, denumite Connect Now, Connect Eco, Connect Pro şi Connect Ultra, ce oferă viteze de transfer de până la 3,1 Mbps pentru download şi 1,8 Mbps pentru upload. Pentru traficul suplimentar, vitezele de transfer sunt de 128/256 Kbps, în funcţie de pachetul ales. Cele patru pachete includ între 2 – 20 GB şi sunt disponibile pentru abonamente lunare cu preţuri între 6,71 euro şi 22 euro (fără TVA).

Connect oferă access broadband nelimitat la Internet, precum şi o conexiune stabilă, de calitate, prin intermediul reţelei broadband CDMA a Telemobil, care are cea mai mare acoperire a populaţiei, de 61%.

 „Acest produs, care este unul dintre primele rezultate ale efortului comun al celor două echipe, Cosmote şi Telemobil, ne permite să extindem portofoliul de produse în beneficiul clienţilor ambelor companii. În acelaşi timp, acest produs înseamnă încă o promisiune pe care ne-am îndeplinit-o, aceea de a oferi utilizatorilor acces la soluţii de broadband mobil. Vom continua să lansăm servicii noi sau îmbunătăţite ca rezultat al sinergiilor existente între cele două companii, ” a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote România.

Soluţia de broadband mobil este oferită prin intermediul unui modem Z025a, care include o aplicaţie de software intuitivă ce asigură conexiunea la Internet şi al unui card CDMA, care este compatibil cu orice model de laptop/PC ce operează cu Windows XP Professional, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7, Macintosh versions OSx 10.4 Tiger şi 10.5 Leopard. În funcţie de tipul de abonament contractat, cardul CDMA poate fi achiziţionat cu subvenţie de 100%.

SURSA: Cosmote