Ministrul Ion Ştefan a participat la demararea recepţiei Stadionului „Arcul de Triumf”, care a fost refăcut printr-un proiect realizat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii.

„Suntem împreună, după doar o săptămână, la un eveniment important pentru lumea sportului: finalizarea celui de-al doilea obiectiv asumat de România pentru Campionatul European de fotbal, şi anume Stadionul Arcul de Triumf. La fel ca la Stadionul Steaua, nu vorbim despre un simplu stadion, ci despre un complex sportiv care are în componenţa lui cel mai modern centru de recuperare pentru sportivi. Încă o dovadă că se poate şi în România. Angajamentele guvernului liberal Ludovic Orban se transformă în realitate”, a declarat ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Acesta a mulţumit celor care au finalizat lucrările de construcţie ale stadionului înainte de termenul stabilit prin contract – aprilie 2021.

Anunțul făcut de CNI

Anterior, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, că Stadionul Arcul de Triumf este aproape de finalizare. Conform postării respective, CNI a subliniat că centrul medical de recuperare pentru sportivi va fi dotat echipamente medicale.

„Stadionul Arcul de Triumf realizat în proporție de 90%!

Lucrările au intrat în linie dreaptă și a început montarea gazonului, operațiune care va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare, urmând a fi realizate ulterior lucrările de ranforsare cu fibră sintetică.

Se lucrează la partea de finisaje și nocturnă și au sosit echipamentele medicale cu care urmează a fi dotat centrul medical de recuperare pentru sportivi.

#ArculdeTriumf #FRR #stadion #Euro2020 #investiminsport #CNI #PNCIPS”, este mesajul postat de Compania Naţională de Investiţii.

Sursă foto: INQUAM Photos Octav Ganea