Imagini fabuloase cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Nu! Nu este vorba despre un nou scandal pe bugetul celui mai mare sector din Capitală. De această dată totul întrece orice imaginaţie.

Clotilde Armand, surprinsă la munca de jos

Clotilde Armand a fost surprinsă cum dădea cu mătura în curtea casei unde locuieşte, conform evz.ro. Clotilde Armand, a pus mâna pe mătură şi a măturat curtea impozantei case de pe strada Roma, acolo unde locuieşte edilul.

Este vorba de o clădire impozantă, cu o valoare de aproximativ 4 milioane de euro, de pe strada Roma din sectorul 1. Aceasta este o zonă exclusivistăă, cu case de patrimoniu, situată între Palatul Victoria și Calea Dorobanți. De aici vine și prețul imens al palatului. Zona 0, unde agențiile imobiliare fac bani frumoși, ca și proprietarii care își vând vilele.

Primăriţa arată că se poate califica oricând ca gospodină voluntară. Și cu salubrizarea necesară în Sectorul 1 s-ar descurca. La finalul lunii ianuarie, Clotilde Armand lua în calcul să-i pună pe cetăţenii care au votat-o să măture străzile Sectorului 1. Curăţenie cu voluntari în Sectorul 1, mai simplu spus.

La câteva luni după acel episod, Clotilde Armand a considerat că puterea exemplului este mai convingătoare decât orice şi a decis să pună mâna pe mătură.