O cunoscută actriță a trecut prin momente teribile! S-a întâmplat chiar de ziua ei de naștere

Nicole Richie, fiica cunoscutului artist Lionel Richie, și-a serbat cea de-a 40-a aniversare. Cunoscuta actriță a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip cu ceea ce s-a întâmplat la ziua de ei naștere.

În videoclipul respectiv, actrița americană era nerăbdătoare să sufle în lumânările de pe tort, motiv pentru care nu a fost atentă la cele așezate foarte aproape de ea. În momentul în care se apropie de tort, părul actriței ia foc de la două lumânări.

Actrița a postat videoclipul în mediul online și a făcut haz de necaz, scriind la descriere ”ei bine… până acum 40 e și alături un emoji cu foc.

Tatăl acesteia, Lionel Richie, a postat și el un mesaj pe Instagram. Acesta a scris ”Ai fost mereu unicorni și fluturași… și vei fi mereu fetița mea, oricâte zile de naștere am sărbători.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NICOLE RICHIE (@nicolerichie)

Mai multe vedete au comentat la postarea acesteia

Printre vedetele care au comentat la postarea fiicei lui Lionel Richie se află și Paris Hilton, care i-a urat ”la mulți ani”. În plus aceasta a spus că ține foarte mult la ea.

Hair stylist-ul actriței nu a fost deloc impresionat de ceea ce i s-a întâmplat acesteia, precizând că nu este prima oară când Nicole Richie își arde părul. Actrița a răspuns la comentariul acestuia și a precizat că se gândește la o schimbare de look, luând în considerare un bob ondulat.

Actrița de peste ocean și-a petrecut ziua de naștere în Los Angeles, alături de prietenii săi. Împreună cu ei, vedeta a băut șampanie și a mâncat buritto într-un parc din zonă.

Sursă foto: Dreamstime