Horoscop vineri, 9 aprilie. Zodia pe care toti o suportă foarte greu. E super încăpățânată

BERBEC  Te bucuri de un moral bun, de sprijinul şi acceptarea celor din jurul tău. Nu că ai avea nevoie de ajutor, dar uneori, când te apucă încăpăţânarea şi “energia” eşti mai greu de suportat! Rezervă ziua, în zona sau domeniul în care ai decizie, numai activităţilor de rutină. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale astăzi ai nevoie mai mult decât oricând, sigur, în această zi, de sprijinul partenerului. Eşti într-o perioadă sensibilă şi de aceea trebuie să te bazezi pe oamenii pe care îi iubeşti.

TAUR   Astăzi reuşeşti, cu bine, să te strecori printre problemele cotidiene! Chiar mai mult, atragi unele persoane, potenţial ostile, prin argumente şi un dialog din care nu lipseşte umorul! Viziunea, filozofia ta de viaţă, conservatoare adesea, doar eşti un semn de pământ, este astăzi apreciată atât la birou, la serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, fie acasă. Oamenii au din ce in ce mai multă nevoie de lucruri şi idei concrete, stabile, de repere fixe pe care să se sprijine în haosul acesta care ne înconjoară.

GEMENI  Emoţiile te pot afecta astăzi mai mult decât vrei. Acest lucru te aduce în situaţia de a alege una dintre alternative. Greu lucru pentru zodia duală a Gemenilor! Ai răbdare, nu te repezi! Rigoarea logică şi tenacitatea de care rareori dai dovadă, totuşi, astăzi, te ajută să convingi. Dinamica procesului pe care îl desfăşori te poate scoate uşor din domeniile în care eşti stăpân. Evită să derapezi, ca să nu fii ridicol. Seara, dă curs comodităţii şi dorintei de confort, relaxeaza-te puţin, pentru că ai o perioada viitoare puţin comoda.

RAC   Aspectele Lunii îţi întăresc voinţa şi îţi dau idei bune. Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile materiale cât şi sentimentele, pregăteşte-te, fă un plan, viitorul dă buzna peste tine! Mănâncă sănătos, mănâncă natural – nu uita de miere, iaurt, seminţe și nuci – cele trei coloane, cei trei stâlpi, ai vieţii sănătoase şi lungi, după cum se spune în Tibet. Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ce faci. Nu lua hotărâri când eşti iritat – mai bine lasă lucrurile să se rezolve singure!

Horoscop vineri, 9 aprilie. Zodia pe care toti o suportă foarte greu. E super încăpățânată

LEU   Posibile dureri de cap, la propriu şi la figurat, indicate de Soare, patronul tău, aspectat complex în Scorpion. Încearcă să rezolvi situaţiile imediat, nu le amâna! Stelele spun că variaţiile bruşte de presiune, temperatură şi umiditate sunt duşmanii tăi cei mai mari. După tine însuţi, bineînţeles, care fumezi cam mult şi nu te odihneşti suficient – ba, în ultimul timp te şi enervezi aiurea. Inima, of, inima… Gata cu imprudenţele! Fii conservator în idei şi reţinut în exprimare. Atenţie la regimul alimentar şi redu numărul de ţigarete, sigur, dacă este cazul.

FECIOARĂ   Desfăşori o energie imensă şi cheltuieşti resurse importante pentru un lucru de nimic! Vrei neapărat să câştigi! Tu singur… şi care armată? Lasă iluziile şi vezi de interesele imediate. Trebuie să fii liniştit şi calm cu toate că stelele şi mai ales Luna, în creștere, te împung ca să-ţi mărească stresul cotidian. Principiile negative trebuie arse, consumate. Mișcare, masaje acasă, dar şi ceaiuri liniştitoare (tei şi sunătoare, neapărat plante din România)!.

BALANŢĂ   Conjunctura îţi dă câştig de cauză, ai o zi bună. Atât în domeniul sentimentelor, cât şi în carieră, profesie, meserie, ba şi la bani. Totuşi, nu exagera, că nicio minune nu durează mult! Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur!  Este un timp excelent să demonstrezi că banul nu conteză când este vorba să te simţi bine – să organizezi acasă, o mică petrecere în pijamale, să dansezi la lumina lumânărilor şi să mănânci bine, dar nu mult.

SCORPION   Poziţia lui Venus, în Berbec, indică să dai atenţie dinamicii comunicării, mai ales în domeniul sentimental. Trebuie, doar, să exprimi permanent ceea ce vrei, cu claritate! Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta! Evită băncile. Astăzi, nu lua şi nu da bani cu împrumut. Nu uita de promisiunile facute. Aspecte profitabile, mai ales în domeniul relaţiilor umane. Foloseşte în mod creator o veste sau o informaţie de la prieteni sau din presă, care, pe termen lung, îţi poate aduce oarece profit.

Horoscop vineri, 9 aprilie. Zodia pe care toti o suportă foarte greu. E super încăpățânată

SĂGETĂTOR  O veste primita spre sfârşitul zilei te face să speri, dar aşteaptă confirmarea! Nu pune căruţa înaintea boilor, ai răbdare, nu te repezi! Totuşi, stelele spun că s-ar putea să ai

noroc!  Ascultă şi ia aminte. Fii precis, concis şi eficient. Evită discuţiile cu anturajul apropiat despre viitor. Nu uita că viitorul şi trecutul sunt categorii filozofice – trăim tot timpul în prezent. Atenţie la o posibilă dispută în familie sau în anturaj cu partenerii sau colegii. Nimic neplăcut, însă, simple opinii!

CAPRICORN   Astăzi, zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta! Pe de altă parte simţi o mişcare centrifugă de izolare, mai ales în a doua parte a zilei, pe seară, o nevoie de singurătate şi solitudine în care vântul pustiului să-ţi vindece rănile sufleteşti. Cele două tendinţe sunt în echilibru dinamic şi de aceea probabil că vei trece succesiv prin stări similare cu cele descrise. Pe total, însă, o zi bună!

VĂRSĂTOR   Fii mai ordonat, cu lucrurile şi mai ales la muncă, la serviciu! Astăzi, dinamica planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar este mai puţin favorabilă la bani şi carieră. Confiscat de toate aceste acte reflexe zilnice ai uitat tocmai de tine. Ai impresia că ceea ce faci tu hotărăşti? Oare? Nu eşti cumva marioneta momentului? Nu faci cumva ceea ce trebuie să faci? Ai uitat de tine, dragă prietene şi stelele sancţioneză acest lucru… Acum, că ţi-am adus aminte că exişti poţi începe cu adevărat să trăieşti din plin. Succes!

PEŞTI    Nu eşti întotdeauna spontan, “pe fază”! Veştile de astăzi te iau pe nepregătite, de fapt, nici nu te gândeai la aşa ceva! Fă un pas înapoi, obţine o perspectivă obiectivă şi vezi ce se vede! Toată perioada, toată ziua, stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră startegică. Nu te lua imediat după semnalele de pe piaţă: “proştii crede, bolşevicii, sau, după caz, burghezii, verifică”! Ceva-ceva te irită ca un taco prea condimentat! Familia, prietenii, anturajul… Parcă se ascunde ceva de tine! Ia pune-te pe treabă, domnule Hercule Poirot! Foloseşte-ţi micile celule gri, de fapt sunt roz!

Horoscop vineri, 9 aprilie. Zodia pe care toti o suportă foarte greu. E super încăpățânată