Horoscop sâmbătă, 13 martie! Zodia care are parte de o zi obositoare şi enervantă. Mai mulţi nativi au un weekend cu ghinion

BERBEC    Conjunctura te avantajează în această sâmbătă în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Analizează cu atenţie, unele nu te interesează, nu tot ce zboară se mănâncă, spune o vorbă! Este greu să respecţii convenienţele, îţi apar ca nişte reguli ipocrite şi uneori chiar inutile – dar sunt regulile jocului social.  Configuraţia astrologică arată că perioada menţionată este aspectată favorabil – aşa încât poţi da dovadă de dinamism, aşa cum îţi place ţie. 

TAUR În această sâmbătă ai o eficacitate sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli şi la tatonările inutile. Te afli într-un nou echilibru moral şi fizic. Cine nu riscă, nu câştigă! Ziua îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi de afirmare. Adică în acest weekend trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză sâmbăta ți se pare obositoare şi uşor enervantă. Nostalgia ţi se strecoară şi în suflet, chiar dacă vremea şi vremurile sunt ciudăţele rău şi distopia sanitară este mai greu de suportat.

GEMENI   Sâmbătă, dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Cumpără acum, mâine e mai scump! Mai toţi fac pregătiri pentru ei, sau pentru juniori, îmbrăcăminte și încălțări pentru sezonul cald! Totuşi, norocul îţi zâmbeşte, poate mai pe seară. Nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în amintiri neplăcute.

RAC    Afişezi un surâs dezarmant! Aşa îi îmblânzeşti pe cei care pot să-ţi facă reproşuri. Solo, sâmbătă seara, ai oportunităţi, în duo te înţelegi cu partenerul mult mai bine! Zi calmă. Sâmbătă, poţi organiza o mică petrecere, acasă, în familie îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit. Se pare că ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă, dar şi de distracţie! Poţi să faci curăţenie şi ordine, dar să te şi distrezi puţin, pe seară. Veşti de departe, vezi pe reţele sau e-mail-ul, sau mai prozaica cutie de scrisori.  

Horoscop sâmbătă, 13 martie! Zodia care are parte de o zi obositoare şi enervantă. Mai mulţi nativi au un weekend cu ghinion

LEU   Sâmbătă nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, mâine este o nouă zi, în care poţi avea mai mult noroc. O parte dintre Lei pot avea un weekend obişnuit, fără probleme, statistic vorbind!

O zi de sâmbătă bună, care trece repede, ca orice lucru bun. Trebuie sa te relaxezi, mai ales pe seara şi să laşi treburile aşa zis urgente. Nimic nu este urgent când este vorba de odihnă şi de sănătatea ta. Poate faci mișcare în curte, dacă ai, poate alergi prin parc – trebuie să eliberezi tensiunea acumulata. O veste bună de la unul dintre membrii familiei.

FECIOARĂ  În această sâmbătă persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te ajută, în special Leii şi Săgetătorii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat. Timpul trece, copii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă. Un procent din zodie se pregăteşte, cumpărături pentru primăvară. Care activitate, dacă nu ar fi aşa de scumpă, ţi-ar face mare plăcere. Lasă grija şi dă curs plăcerii !

BALANŢĂ  Conjunctura îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. În weekend trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! Totusi, se schimbă registrul influenţelor astrale şi începi să simţi presiunea în cele trei domenii consacrate: banii, sănătatea şi dragostea. Ai nevoie de bani pentru reparat prin casă, ai vrea să schimbi parchetul și să zugrăvești casa. Foarte bine, dorințele tale sunt bune și legitime, dar mai trebuie să calculezi bine cheltuielile.

SCORPION  În ultimul timp întâmplările şi evenimentele s-au bulucit în viaţa ta şi tu ai ripostat automat, fără multă gândire. În această sâmbătă a venit timpul să-ţi faci un plan, să analizezi şi să decizi. Oricum, fiecare are defectul său. Al tău se numeşte „falsă viziune asupra realităţii”. Adică o să auzi sâmbăta aceasta la minciunele, minciuni şi minciuni sfruntate, cât să ai rezerve pentru tot anul. Drept care şi tu te vei simţi obligată sau obligat să emiţi „false judecăţi de valoare”. ”Aşa este la tenis”, vorba lui Toma Caragiu!  

Horoscop sâmbătă, 13 martie! Zodia care are parte de o zi obositoare şi enervantă. Mai mulţi nativi au un weekend cu ghinion

SĂGETĂTOR    Sâmbătă ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea lor e ca un balsam pentru sufletul tău. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă imperial cu ştaif. Nu arăta că eşti rănit, sau rănită, că hienele abia aşteaptă! Viaţa în oraş, jungla de beton, este o junglă mai necruţătoare decât necuprinsul Africii. Cam tot în perioada când Marte face ceva aspecte faste, adică în acest weekend, în mod sincronic, o să te hotărăşti brusc să pleci virtual, pe net, la capătul Pământului, sau numai până în mall să cumperi… ceva! Ce o să cumperi? Pantofi, pantaloni, bretele? Asta o să te întrebi mult timp de aici în colo.

CAPRICORN    Cei din jurul tău, partenerul, au atitudini pe care nu le înţelegi. Totuşi, nu-i condamna şi treci mai departe. Nu ridica tu primul piatra! Zvonurile te surprind şi te enervează. Lumea este făcută din ierbivore şi prădători, din victime şi învingători. Nu te înregimenta în categoria păguboşilor. Şi nu uita că pierzi când renunţi să mai încerci. O veste bună, poate pe seară. Îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Poate că nemulţumirea face parte din caracterul tău! Şi, nu mai mormăi! 

 VĂRSĂTOR Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva în această sâmbătă. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Nu te grăbi şi poţi găsi confidentul. Nu exagera cu munca şi efortul, în general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile şi tenace odihnite nu nişte nefericiţi crăcănaţi de muncă. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative, filme violente și poruncile imbecile ale distopiei sanitare. Seara ai un prilej pe care nu trebuie să-l ratezi!

PEŞTI  În această sâmbătă îţi dai seama că se cam abuzează de bunele tale intenţii! Pune lucrurile la punct repede, mai ales dacă este vorba despre cei din jurul tău, nu-i lăsa să se folosescă de tine! Astrele sunt într-o conjunctura avantajoasă: sănătatea îţi este bună, ai gust și miros, viaţa personală – aproape armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare teribilă.  În a doua parte a zilei, stelele iţi sunt favorabile, mai ales în domeniul social, al acceptarii opiniilor tale şi mai puţin in cel material, mai ales dacă este vorba de bani. De asemenea, în această perioadă este bine să nu-ţi iei niciun risc major. Ia măsurile necesare, nu este prea devreme să faci programul, conform dogmei distopiei sanitare, pentru vacanța de Sf. Paști!

Horoscop sâmbătă, 13 martie! Zodia care are parte de o zi obositoare şi enervantă. Mai mulţi nativi au un weekend cu ghinion