BERBEC  În weekend te cuprinde o dorinţă de a face gospodărie. Îți imaginezi mâncăruri delicioase şi chiar porneşti la fapte, dar, atenţie, nu exagera cu cheltuielile şi căută marfă bună, de calitate! Duminică, o zi întreagă de conjuncturi favorabile mai ales pentru nativele din Berbec care isi desfasoara activitatea in sănătate sau educaţie. Sfatul este valabil pentru toata lumea dar se adresează mai în special unui procent dintre Berbeci, cei născuţi în a doua perioadă a zodiei: nu te repezi sa tragi concluzii după ce ai evaluat situaţia doar câteva minute, lasă decizia până mâine, pentru că noaptea este un sfetnic bun! În final, ai impresia de „deja vu” in această lume unde totul se repetă.

TAUR  Weekend favorabil relaţiilor umane, vorbeşte, discută, fii vesel şi distrează-te! Evită activităţile care nu sunt necesare. Puţină destindere nu strică, pentru ca relaxarea are virtuţile ei! Se pare ca o parte dintre Taurii cei emoţionali au de rezolvat unele probleme sentimentale sau spirituale de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Sâmbătă seara ai noroc! Ai mai multe propuneri de distracţie şi lucrurile par să se rezolve mai uşor. O veste sau o informaţie care te interesează. Duminică ai ceva de facut şi nu ai niciun chef nici ceea ce iti trebuie. Nici nu este urgent aşa că poţi amâna. Concentrează-te pe problemele importante ale familiei tale. Mai puţin tutun, mai puţina cafea, dar nu renunţa total, pentru ca bucuriile vietii sunt puţine şi rare. Duminică seara ai ceva probleme cu planetele colective in aspecte nefavorabile. Asta inseamnă o posibilă lipsa de interes a anturajului. 

GEMENI   O zi care pare liniştită, dar poate fi liniştea dinaintea furtunii. Ca să păstrezi pacea, trebuie să fii inspirat şi cu zâmbetul pe buze. Prezintă explicaţii şi motive înainte să fie cerute! Sâmbătă trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie sau excursie lungă. Zodia îţi indica o zi de duminică cam monotona. Insă o seara placută şi relaxantă, cu cei dragi. Trebuie să foloseşti una dintre retetele verificate ale reusitei in viata: sa te comporti ca si cand totul ar fi perfect! Ai o propunere, sau o informaţie, despre un loc drăguţ şi ieftin, unde se mănâncă bine şi se şi dansează. Ce mai aştepţi, tinereţea trece şi părerile de rău rămân. Distrează-te frumos, creştineşte şi aminteşte-ţi de nunta din Cana Galileii când şi Iisus se distra. 

RAC   În acest weekend, contrar obiceiului defensiv, eşti gata de atac, gata să înhaţi şi să-ţi iei partea leului, chiar dacă nu eşti leu! Provoci surprize în domeniul sentimental… plăcute! Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Capacitatea ta de a te impune este susţinută de stele. Duminică este o zi plină de hotarari intelepte: sa te laşi de fumat, sa slabeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Şezi şi cugeta, spune o vorba ardeleneasca, care azi ti se potriveste. Se pare ca iei o hotarare pripită în domeniul sentimental şi trebuie sa te opreşti. O persoana din anturaj sau o rudă iti solicita duminică seara ajutorul. Fa tot posibilul, pentru ca stelele spun ca ajutorul dat se înregistrează la condicuţa îngeraşilor.

  

LEU   Îţi susţii opiniile, ideile, valorile… Constaţi cu mulţumire că experienţa şi maturitatea în gândire chiar contează. Reuşeşti să convingi pe cei din jur şi asta îţi aduce o plăcere dublă! O zi bună. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Vei fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Duminică, zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de agresiv şi imperial, anturajul tău te gaseste…adorabil! Stelele-s de vina! În sfârsit, putina liniste pentru o parte dintre Lei. Profită cu entuziasm si vezi de prietenii de care cam ai cam uitat de o perioada de timp. Domeniile prietenilor si ale relatiilor de familie duminică sunt bine aspectate si sprijinite favorabil de Cosmos! Foloseşte cum se cuvine timpul de lumină naturală şi nu exagera cu efortul, mai ales seara.

FECIOARA  Zi favorabilă, chiar norocoasă. Parcă simţi lucrul acesta pentru că eşti foare motivat, dinamic şi te apuci să începi în casă mai multe lucruri odată, dai telefoane, debordezi de entuziasm! Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Poate găseşti un sfat bun. Unele promisiuni pe care tu le iei drept garantii te fac sa sari in sus de bucurie, dar stelele zic sa dai dovada de răbdare. Duminică primesti o veste buna, o informatie valabila dar înca totul este la inceput. Din nou te bucuri de mare popularitate printre prieteni, mai ales că hărnicia, veselia şi energia de care dai dovadă, te fac un companion foarte placut. 

BALANŢA  În acest weekend pierzi cu mare graţie timpul. Nu mai dramatiza inutil, nu te mai lăsa panicat de media, ia viaţa aşa cum este, cum curge ea şi bucură-te de ceea ce ai! Nu pleca la drum! Sâmbătă singurătatea îţi face bine. Nu te implica in conflicte – weekend-ul acesta nu esti un bun mediator. Duminică este o zi binevoitoare. Stelele te sfatuiesc sa leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate plăcută, cu rezultate bune. Trebuie sa accepti faptul ca viata este în continua schimbare şi că trebuie sa faci parte din schimbare, daca vrei sa ai succes! Sfaturile acestea generale au o particularizare pentru ziua de duminică, cand trebuie să schimbi ceva, material sau spiritual.

SCORPION   Şi dacă ai schimba obiceiurile tale de weekend? Nu mai pleca din oraş, sau fă vizite prietenilor, loco! Nu te înregimenta în turma hormonală, gândeşte cu capul, nu cu coada ta cea veninoasă! Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de apropiate. Având in vedere lumea asta nebună, nebună, nebună ai renuntat la cura de slăbire, dar o sa regreţi amarnic la prima petrecere! Duminică, acasă te întâmpină un amestec asortat de treburi urgente care asteapta hotaririle si actiunile tale energice. Insa, prudenţa si calmul trebuie să fie caracteristicile tale pentru ziua de duminică, mai ales daca mergi prin traficul aglomerat din oraş. O seara de duminică placuta, chiar daca este la fel cu celelalte seri de duminică plăcute. 

 

SĂGETĂTOR    O zi marcată de nesiguranţă, incertitudine. Nu te mai hotărăşti ce să faci… Este absolut necesar ca începând de astăzi să ieşi odată din starea de vegetaţie şi să-ţi guvernezi destinul! Duminică este o zi bună pentru cumpărături, întâlniri, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite. Alege ce îţi place mai mult! Poti sa incepi sa-ti faci proiecte pentru urmatoarea perioada, următoarea săptămână. Asa trece ziua mai repede si afli ce idei au si prietenii sau membrii familiei tale. Cauta cu grija prilejurile sa te afirmi, pentru ca stelele te avantajeaza spre o rapida ascensiune pe scara sociala. Veşti bune pe care nu prea le mai aşteptai, dar la care în secret, sperai. Mici sau mai mari favoruri din partea anturajului. 

CAPRICORN   Orice regulă, constrângere, devine în weekend o povară grea. Libertatea individuală e importantă pentru tine, dar şi pentru alţii! Onorează promisiunile făcute. Nu lua decizii importante! O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Lasă analizele şi mergi mai departe! O informaţie de ultimă oră te avantajează în mod deosebit. Verifică prin prietenii apropiaţi şi de încredere. Nu promite nimic! Dar in secret poti sa speri ca o sa ai succes. Duminică este o zi vesela si optimista, plina de surprize placute din partea celor dragi, mai ales din partea prietenilor, copiilor/parintilor şi a rudelor. Unii Capricorni au de ales, de luat o decizie, ceea ce este foarte greu pentru nativii zodiei care pune pe primul plab siguranţa personală: acţioneaza şi nu vei greşi, indiferent de comentariile ulterioare ale prietenilor sau de dificultatile pe care le ai de infruntat. 

 

 

VĂRSĂTOR   Evită să discuţi despre planurile personale, de viitor, în public. Nu e elegant, dar e şi imprudent. Oamenii de succes au fost întotdeauna discreţi cu planurile proprii. Nu pleca la drum! Utilizează orele de lumină naturală. Nu uita că loialitatea este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Duminică, mai toata ziua este bine aspectata de stele, asa ca profita ca sa obtii ceva favoruri sau sa rezolvi unele situatii. O veste buna si una nu prea, ca sa fie totul echilibrat. Abordarea sistematica a situatiei îţi furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Simţul tău practic este la înălţime, trebuie doar să-i dai curs.

PEŞTI Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, sau cele de familie, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi alimentaţiei şi protecţiei adecvate faţă de vremea capricioasă, imprevizibilă. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pe subiecte de familie. Sâmbătă seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Daca eşti alergic la prostie ţine medicamentele la indemană, adică stai acasa, nu iesi in lume. Duminică iti cad cumparaturi, dar nu din orice fel ci cauti ceva deosebit pentru sezonul încă rece. Vestile pe care le primesti din presă iti dau o imagine buna asupra situatiei financiare si a rezultatului eforturilor familiei tale. Pentru un procent dintre Peşti: solutia sentimentală pe care o astepţi o sa mai intirzie ceva timp, din cauze „obiective”, dar nu-ţi face griji, va fi favorabila!