Florin Roman s-a arătat complet nemulțumit de invitația lui Raed Arafat la ședința PNL. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta susține că decizia luată de liberali este o ”eroare politică majoră”.

Totodată, el a mai adăugat că nu știe cine a avut acestă ”măreață idee”, însă greșelile ar putea costa întreg partidul. Mai exact, Florin Roman susține că s-ar putea induce ideea că PNL se ascoiază cu măsurile restrictive anunțate e șeful DSU.

“Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră. Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL.

Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

Liberalii nu au fost consultați

Deputatul PNL a mai adăugat că nu a fost consultat în legătură cu acestă alegere și consideră că toată lumea are dreptul să fie lămurită și informată corect, fără a mai exista îndoieli sau semne de întrebare.

El a mai adăugat că acest gen de greșeli politice nu fac altceva decât să ”îngroape munca liberalilor care trudesc zilnic pentru PNL”.

Vă spun direct: Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor. Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți… acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare.

Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști… ca invitați în forul de conducere al PNL”, a mai scris Florin Roman.

Sursa foto: INQUAM Photos, Virgil Simonescu