Înainte de Smiley, Gina Pistol a fost într-o relație cu Alin Cocoș dar din păcate nu a fost să fie pentru frumoasa blondă. După o relație de patru ani, Cocoș a ales să-și formeze o familie cu mama copilului său, Monica Orlanda, scrie voxbiz.ro.

După această despărțire, Gina spunea că ar fi fost vina ei pentru că ea nu a știut ce vrea.

„Presa de-a lungul timpului mi se pare că m-a subestimat… «Vai, săraca Gina a rămas singură!». S-a creat falasa impresie că pe mine mă poate lăsa oricine pentru o fată de oraş. Ideea este că la mine este problema. Eu nu ştiu ce vreau. Alin este un băiat foarte fain, are o familie foarte mişto, dar problema este la mine, recunosc.

Majoritatea foştilor mei iubiţi au dorit să fiu mama copiilor lor, să facă o familie cu mine, dar eu nu ştiu ce vreau. Sunt o femeie de 36 de ani care îşi asumă tot. Hai să spunem că tot timpul a fost vina mea! Ştiu să ofer bărbatului de lângă mine foarte multă libertate, dar atunci când planurile mele nu mai coincid cu ale lui, prefer să mă retrag.

Îmi doresc să fac copil cu un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu o să fim împreună pentru totdeauna. Vreau să ştiu că pot conta pe el. Eu las de la mine foarte mult. Eu nu mai cer bărbatului să se schimbe. Sunt o femeie liberă, o femeie care ştie ce vrea, care ştie ce nu vrea, care poate face o drumeţie mâine şi să doarmă în cort.

Cred că de data aceasta este o ruptură definitivă. Alin este un băiat foarte mişto, dar din păcate nu este ceea ce îmi doresc eu. Vreau un bărbat care să ştie să ofere libertate. Eu sunt un spirit liber şi îmi doresc pe cineva care să fie ca mine. Sunt şi de casă, aceasta este problema mea”, a declarat Gina Pistol la „Xtra Night Show” de la Antena 1.

De ce au ascuns relația

Cei doi s-au ferit să anunțe că sunt oficial împreună pentru că au vrut ceva frumos și normal. Familiile și prietenii știau, doar de presă s-au ferit.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta Anteni 1.“, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.

Smiley a încercat să o protejeze cât se poate pe ea de gurile rele.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.


Te-ar putea interesa și: